Top

Träning :D

Igår åkte vi till AH-hallen i karlskoga för 2 timmars lydnadsträning! Kändes riktigt skönt att kunna träna i bara tröja (slippa alla jobbiga vinterkläder) inga vantar behövde man heller 🙂 När jag kom in i hallen var barnet vild och galen. Hade fullt sjo att få henne torr med handuken 😆

Men så fort jag klev ut på plan och hon tog fin kontakt blev det kamp. Sen var hon duktig hela passet och koncentrera sig fint på mig. Trots att hennes favoritschäfrar träna bredvid. Och dom slängde bollar och apporter. Körde inkallningar… Ändå var hon sååå duktigt 🙂

Träna mest fritt följ. Den korta sträcka vi kan gå är såååå fin !love! Nöjd över hundungen 🙂

Sen körde vi ju en hel del lägganden och annat. Och en och annan pause!

Har faktiskt bokat hallen två gånger till nu i mars 😉

ah_hallen_alla3
Dom 3 svarta 🙂 Visst ser hon ut att va på hugget, lilla barnet… det är hon 😉