Top

Konstgräs och ishockey.

Idag åkte Lena och jag till Hallsberg. Vi tänkte kolla upp en gräsplan som ska finnas där. Visst hitta vi den. I en hall bredvid spelades det ishockey. Det var tydligen tävling. Ljudnivån var ganska så hög. Folk ropar och härjar. Hit kan vi ta in barnet sa vi, så får hon lite miljöträning. Nygräddade våfflor hade dom till försäljning, så vi köpte oss sådana och åt först. Sen hämta vi hundarna 🙂

100306_qaxi_hockey
Barnet skötte sig jätte fint. Var mest bara nyfiken på allt 🙂

Kan inte låta bli att önska mig en ny mobil när man ser den där kassa bilden… en mobil som klarar av att ta ok bilder… finns sådana?

Efter att vi varit där en stund tog vi en sväng på stan. Gick till tågstationen. Åkte hiss. Kolla på tåg. Åkte mer hiss. Så begav vi oss mot bilen igen. På en gångväg släppte vi hundarna lösa. Kalla in barnet då och då och hon lydde så fint 🙂 Även när det kom folk både gåendes och cyklandes!

Superduktig hundunge! Förutom att vi måste bråka lite om hur man går i koppel, när vi har andra hundar med oss på promenaden 😉