Top

Hektisk vecka…

…men gårdagen tog priset!!! Vakna, ut med hundar, dra till jobbet. Jobba nästan non stop… tills jag åkte hem en sväng på eftermiddagen och tog en längre promenad med hundarna. Sen åkte barnet och jag tillbaka och fortsätter jobba…

Senare ringer Victoria och pratar om något möte… Vad för möte??? Undrar ju då jag… Jamen redaktionsmötet! Damp!!! Totalt glömt i jobbstressen… Victoria hämtar upp mig och barnet ännu lite senare och åker till Ullis och har möte… god mat blir vi även bjudna på! 🙂

Nu är det inte så att man kunde åka hem efter mötet, nää… ena lillasyrran fyllde år, så hon har bjudit hem alla till sig! Victora & Co slänger av mig vid syrran på vägen hem! Redan på mötet hade jag börjat känna av ryggen… nog för att jag har ont i ryggen ibland… men detta var något annat… väl hos syrran klara jag knappt av att stå på benen längre och fråga lite desperat om hon har 2 ipren och 2 alvedon… för nu börjar jag misstänka ryggskott. Gjorde så ont så jag lika gärna kunnat sitta där och grina… men nu är man ju vuxen och gråter inte över sådant 😆

Så medans dom andra satt och åt gott fick jag ligga på golvet på en spikmatta och kurera mig… Lite senare när tabletterna börjat göra sin verkan går barnet och jag hemåt. Tur jag har så underbara collieflickor som klarar av när det bli sådana där tokiga dagar (tur dom inte händer så ofta…) tog en lång skön kvällspromenad med dom. Det dom uppskattar mest! 🙂 Väl hemma igen kan man väl säga att jag stupa i säng och somna ganska omgående…

Idag blev jag oxå kvar på jobbet ganska länge… Väl hemma tog jag en lång skön promenad med hundarna. Och nu ligger alla hundar och sover. Dom verkar va lika trötta som matte… så från och med nu blir det ryggläge i soffan, tills vi ska sova!!!

Enda riktigt lydnadspasset jag hann med denna vecka var i tisdags i ridhuset. Hon skötte sig så himla bra!!! Vi kunde även köra lite fritt följ när ridhuset började bli tomt, och för det mesta hittar hon rätt position och går med fin attityd!!! Duktiga barnet! Blir alldeles glad över min hundunge 🙂

100208_qaxi_soffa
Fredagsmys i soffan!!!