Top

Vi vill spåra…

100118_qaxi_sno
Snyggingen väntar på bussen hem 🙂

Idag längtar vi till i morgon *s* Då är det träning i ridhuset igen! 🙂
Idag ska vi framför allt träna på fritt följ och platsliggning. Måste få lite mer säkerhet i platsliggningen. Ska prova lite nya grejer och se om det ger resultat 🙂 Barnet är busig! Men hon är en så rolig hund! Vild och galen och helt underbar!!!

Just nu ligger hon bakom mig på rygg i soffan, med ett märgben i munnen och slår med tassarna på min rygg lite kärleksfullt sådär 😉 Gulligull. Och just som jag satt och fundera vad jag skulle skriva la hon sig bredvid mig istället med huvudet i mitt knä. Man smälter flera gånger om dagen för den här lilla hundungen!

Egentligen har jag inte så mycket at skriva? Vi jobbar på. Tränar. Går promenader. Ligger i soffan. Haha, våra dagar i ett nötskal *s*

Och som synes på bilden snöa det hela dagen idag. Lite halvtrött på snö nu. Vill att det ska bli barmark så man kan ta upp spårandet igen! Men som det ser ut nu lär det ju dröja… 🙁

1 Comment
  • Emma

    Låter som våra dagar ungefär. Jobbar, promenerar, tränar lite och ligger i soffan. 🙂

    Jag har också börjat längta efter våren, men jag vet att det är ingen idé än så länge. Ni kommer ju säkert få barmark långt före oss… du får glädjas åt det i alla fall. 😉

    18 January, 2010 at 20.46