Top

Positionsträning i Fritt följ.

Igår var vi i ridhuset och träna 😎

Jag har ju börjat vända på mig i fria följet och gå åt rätt håll nu 😉 Har bara kört lite hemma i köket i princip och belönat att hon hängt med när jag vänt upp efter jag har backat. Det har hon ju hajat nu. Så igår börja jag lägga energi på positionen. Mycket viktigt! När vi har den jobbar vi på attityden! 🙂

Fot
Här är ju när vi börja fria följet baklänges. Hon är för långt fram (eller bak dårå) kan ju iof bero på att kampgrejen stack ut 😉 Men just där jobba jag mest att hon skulle hänga på vid sidan. Nu har hon en jätte bra position när jag går bakåt. Så nu när vi börjar med framåt kommer hon nog hitta den ganska så lätt 🙂

Fick henne på rätt plats flera gånger igår, i början hamnar hon lätt lite långt fram (vill ju ha hennes huvud vid benet) men känns lovande, då det var första passet med position åt rätt håll! Fick klä på mig ordentligt med två tjocka tröjer under vinterjackan. Så jag kunde lägga ifrån mig jackan när vi träna. Svårt att träna position när man har tjocka vinterkläder på sig 😉

Träna lite läggande under gång igår med. Och lite signalkontroll på det hon kan. Störningen i ridhuset klarar hon ganska så fint. Förutom en, Victoria och Indra *s* Ojojoj. Hon kan inte låta bli att kika på dom… och helst av allt vill hon ju dit och heja. Så fikastunden var svårast under hela träningspasset igår. Ligga stilla 1 meter ifrån Indra!!! Jag fick hämta henne X antal gånger. Tack och lov kunde inte Indra bry sig mindre om henne! Skönt det 🙂 Vi lyckades även spilla ner oss med varm oboy! Barnets fel!!! 😉

Körde även lite platsliggning när dom andra la plats. Hon är duktig. Men måste få ett säkrare huvud i backen!

Idag ska jag iväg på föreläsningen. Om Jaktapportering. Man måste vidga sina vyer! Även fast det är något jag inte kommer syssla med själv så kan det ju va kul att ha lite koll på hur det fungerar. Föreläsningar brukar va kul att gå på! Är ju på hemmaklubben, så varför inte 🙂