Top

Platsträning

Idag har vi mest tränt platsliggning. Idag var första gången jag faktiskt stod upp och faktiskt lämna henne en bit. Tränade med att både avsluta på avstånd och när jag stod bredvid. Filmade en snutt med mobilen. Inte kan man tro att hon var totalt sjövild just innan jag platsa henne 😉

Idag har barnet varit lite jobbig emellanåt. Speciellt när jag tog alla på promenad. När jag går själv med henne sköter hon sig för det mesta fint. Men har jag colliesarna med ska hon dra och är ouppmärksam och allmänt jobbig. Och sådant pallar inte jag. Men hon skötte sig faktiskt mycket bättre efter ett tag.

Oturligt nog sprang vi på en unge som självklart smällde smällare. *Stor suck!* Nu var vi på ett ställe där jag inte kunnat promenera med Smilla när hon var yngre utan att få panik…
Det var lixom mitt på dagen och ljust!! Och ungen som måste varit runt 14 år såg oss faktiskt. Både Smilla och Bessie blev skraja och börja dra… Jag fick låtsas som ingenting och ta dom i kort koppel och bara fortsätta gå. Barnet brydde sig inte alls om dom där smällarna, tack och lov!!!! Väl hemma kunde collieflickorna glömma skräckupplevelsen och återgå till sitt normala…

Ja, som sagt har barnet varit lite jobbig idag. Låg i soffan och kolla lite på tv. Kommer barnet farandes och slänger upp tassen rakt i ansiktet på mig så att ena linsen far ut, hahaha!!! Får man väl kalla fullträff 😉

Hela dagen idag har jag trott att det varit söndag. Så trodde jag skulle åka och jobba i morgon. Så såg jag att det bara är lördag? Snacka om att man är lite borta efter ledigheten… Men, får jag en sovmorgon till, skönt värre!

I morgon ska vi mest nöta på fritt följ och ingångar har jag bestämt.

Justja, fixat ordning länksidan lite med! 🙂