Top

Mål och förhoppningar 2010.

091229_qaxi_sang
Det absolut bästa som hände 2009 var barnet! !love!

2009 var både ett bra och ett dåligt år. Fick uppleva jobbiga grejer som tär på mig än… men det orkar jag inte ta upp här.
Det var även ett bra år. Jag har fått ordnng på min ekonomi och måste inte känna mig orolig inför månadssluten. Vissst tog det sin tid att komma ifatt. Fick ju mitt underbara jobb november 08. Och det är först i slutet av 2009 som jag kände att nu. Nu är jag ifatt… Så det känns underbart faktiskt!

Det bästa som hände var ju självklart den svarta hundungen som storma in i mitt liv i somras. Som jag letat efter henne… och på köpet fick jag en helt fantastisk kennel med fantastiska människor!!! Varje gång vi åker hem därifrån börjar jag längta tills nästa gång vi ska ner… 🙂

Men nu har vi lämnat 2009. Och med gott mod ger vi oss in i 2010 😉

Nyårsafton spendera jag med mina rara hundar. Bessie vet jag kan va lite känslig. Så även Smilla. Barnet hade jag ju ingen aning om eftersom det var hennes första nyår. Under dom ljusa timmarna tog jag en riktigt lång promenad med alla 3. Sen boa vi in oss i lägenheten. Fällde persiennerna, slåg på tv:n och hade lite högre än vanligt. Hundarna fick varsit märgben när dom började smälla lite smått ute.

Bessie tyckte det var riktigt läskigt i början? Sådär runt 20 tiden när dom bara smällde en och annan… Först hoppa hon upp i sängen och gömde sig. Sen hoppa hon upp i soffan och låg och skakade bakom mig… Efter ett tag lugna hon ner sig. Och när dom smällde som värst runt tolv slaget brydde hon sig inte alls? Med en djup suck sträckte hon ut sig på golvet? Lite skumt tycket jag?

När jag gick ut med dom vid 1… orkade verkligen inte va vaken längre (och jag tyckte det varit tyst ett bra tag) så var det självklart några i närheten som smällde av en hel del. Smilla och Bessie brydde sig inte alls. (inte barnet heller tror jag… hon var lixom inte med 😉 )

Smilla och barnet brydde sig inte alls direkt. Bara lyssna ibland och undra nog vad det var. Så det förflöt ganska så bra, nyårsafton.

100101_qaxi_pommac
Självklart skåla vi med Pommac… vad ska man annars skåla med? 😉

Så. Nu är det 2010. Så vad har jag för mål och förhoppningar med det?

Egentligen bara 2 extremt viktiga mål. Och det är:

Körkort och Bil!!!!!!!!!!!

Har varit iväg med mina två handledare på kurs. Så i januari ska jag börja övningsköra. Räknar med att ha körkort i april-maj! 🙂 Det ska bli så himla underbart faktiskt! Med tanke på min hobby (livsstil) behöver man lixom bil…

Så går vi till förhoppningar 😉

Starta klass 1 och appellen med barnet 😉
När klass 1 har lossnat för oss vågar jag sätta mer mål. Hon är ju bara 7 månader och vi har faktiskt en bra bit kvar till första tävling. Men det känns riktigt bra!!! 😎