Top

Konsten att koppla av på jobbet.

100114_qaxi_sov_jobb
Kontorshunden !love!

Hon är sååå duktig min lilla hundunge! Och jag mår så mycket bättre av att ha henne här bredvid mig på jobbet. Hon ger mig styrka, glädje och lugn 🙂

I tisdags var det träning i ridhuset! Vi tränade på platsliggning och fritt följ åt rätt håll! Öva lite signalkontroll på backa, sitt och ligg. Och lite stadga i sitt med! Vi öva på att kampa, eller snarare på att återvända när jag släpper den. Dom första gångerna var hon sååååå duktig! Sen braka det utför… Så jag ska nog fortsätta som nu. Öva inne (där hon är riktigt duktig) och när jag är på stor öppen yta köra max 4-5 gånger. Sen är det bra! Ska prova det och se vad det ger. Vi fick med oss en kamptrasa i jeans av Victoria! Himla bra med tanke på att vårat kamp”skinn” bara var i småtrasor efter träningen ❓ Dåligt material 😉
Victoria var himla gullig och bjöd på varm choklad och bulle med! Himla gott när man är i kallt ridhus!! 🙂

4 Comments
 • Emma

  Så söt! 😀

  Kul att träningen går framåt och att hon är duktig! 🙂

  14 January, 2010 at 18.38
 • Victoria

  Hur många Valium proppar du i henne varje morgon? 😆

  14 January, 2010 at 19.36
 • Lena

  Nice!! 😉

  16 January, 2010 at 03.29
 • bibbi

  hihi vilken snygg ligg stil hon hade på denna bild 🙂 kul att träningen går framåt 🙂 ha en bra dag! kram bibbi

  17 January, 2010 at 16.40