Top

“Kom igen nu matte!!!”

Hundarna tycker väl jag är lite långsam ibland, men det är faktiskt dom som springer så fort 😉
Tur dom är snälla och väntar in mig hela tiden, raringarna!

100131_vinterdag
Även fast det är kallt så är det himla vackert med all snö! Speciellt när solen skiner 🙂

100131_qaxi
Så här kallt är det!!! 😮

Tog korten på dagens långpromenad, med mobilen. Orkar inte kånka med kameran när det är så kallt ute 😛
Lite tråkigt dock… blir ju så mycket bättre bilder med riktiga kameran. Men är det 20 minusgrader fryser man fingrarna av sig!!!

Barnet har fått sitt lydnadspass idag med, såklart. Vi jobbar på fria följet och platsen 🙂 Snart är det tisdag och träning i ridhuset. Hoppas det inte är så mycket folk där då, haha 😉 nackdelen med ridhus är ju att det är en begränsad yta att vara på… längtar till appellplans tiderna!

Nä, dags att ta natt här hemma. Ny arbetsvecka i morgon. Och ny månad. Väntar fortfarande på att transportstyrelsen ska godkänna mina handledare… vi skicka bara in allt i mitten av december!!!!! Jag kommer aldrig få körkort innom min tidsplan jag satt upp om jag aldrig får börja övningsköra… 🙁

God natt!

100131_sova
Mitt hjärtegryn !love!