Top

Kamp, ingångar och fritt följ.

Ägnar vi oss mest åt just nu. Och platsliggningen 😉

Lär barnet att hoppa upp med kamptrasan på ett signalord. Vi har bara kört innomhus än så länge, men det känns bra! Ska prova på tisdag när vi ska träna i ridhuset!
Ingångarna nöter vi på! Både med och utan kloss! Utan börjar det lossna lite bättre nu! 🙂 I fria följet har jag börjat vända mig och gå åt rätt håll. För nu tycker jag det går bra när jag backar. Känns som jag måste lägga ännu mer energi på fria följet. Det är ett himla bra moment att ha snyggt. Då det återkommer i många moment. Och eftersom barnet tar sin tid på sig att komma underfund med saker borde jag lägga in minst ett fritt följ pass varje dag! Men såg att det skulle bli mildare väder framöver? Hoppas det… så man kan köra lite längre pass ute.

Idag tog jag en “pulsa i snö” promenad med hundarna. Bra för både matte och dom 🙂 Vi var ute i någon timme. Och efter det var dom trötta och har sovit mest hela dagen 😉 Barnet och jag har bara haft ett kamppass för en lite stund sen 🙂 Men nu ligger hon i soffan och sover med fotbollen bredvid sig 🙂

100110_qaxi
Nu ska vi ligga i soffan och njuta av söndagskvällen 😉 Hundarna ska få ben om en stund.

2 Comments
  • bibbi

    vad kul det är att läsa om hur det går för er i träningen. Jag önskar också att det blev lite mildare väder snart. vill ha sommar å sol :)….det vill indra med för detta väder tycker hon inte är roligt…jo bara en pytte stund om hon är fullt påklädd. ha det så bra!kram bibbi

    11 January, 2010 at 19.45
  • Johanna

    Vanlig källare, det skönaste är att man bara går in i hissen och trycker in koden så kommer man ner. Man behöver inte ens gå ut 😀

    14 January, 2010 at 07.53