Top

Det bara snöar och snöar…

Jag vill ha vår, sol och barmark!!! Men den som väntar på något gott…

I tisdags var vi i ridhuset och träna. Det var galet mycket folk. Så barnet hade svårt att koncentrera sig. Iaf när vi jobba med nya grejer, vilket matte kom på sen att det kanske är lite korkat att träna nya grejer i den miljön. När vi istället körde det hon redan kan var hon jätte duktig och orka hålla fokus! Måste bli bättre på att lägga upp en plan för varje gång vi tränar med. Jag var det förut, men men. Det är bara att banka sig i skallen och inse att allt går mycket bättre då 😉 Barnet fick avsluta med att ha lite vild kamp med Victoria utanför, sen åkte vi hemåt.

Här i Askersund verkar det som om det snöar non stop? Nu börjar jar bli riktigt less på snö… var iväg och träna Tigra igår. Vi körde fotgående i djup snö, svårt för både henne och mig 😆 Men imorgon kommer Tigras matte änligen hem igen!!! Kan vi åka iväg och träna ihop igen! Roligare än att träna själv, som man gör så ofta ändå…

100127_qaxi_sitt
Detta var igår. Vi är på väg hem från jobbet. Barnet väntar på “varsegod” så att hon kan dra ner och köra järnet i djupsnön 😉

Och ikväll är det årsmöte på klubben. Kan bli intressant, eller inte 😛