Top

Vart är collieflickorna???

091210_bessie
Här är en!!! 😆

Blir mycket bilder på den lilla svarta skönheten i bloggen 😉 Så ni kanske undrar vart collieflickorna håller hus…
Men med tanke på att Qaxi ska bli min tävlingshund, så är bloggen lite mer ämnad för henne. Ett bra sätt för mig att skriva lite om hur träningen fortskrider och så. Sen så är det ju samtidigt en helt vanlig blogg där jag kan skriva om allt mellan himmel och jord 😉 Och om mina andra hundar!

Men collieflickorna mår bra 😉 Dom är nöjda bara dom får komma ut på promenad, springa lösa och busa med varandra, äta ben, jobba lite för en godis… och så vidare. Sen har jag ju inte gett upp tävlingar med dom helt. Bessie vill jag testa tävla Eliten med och Smilla ta ett LPI. Men det känns som det får bli ett projekt när jag skaffat min bil! Vad himla mycket enklare mitt liv kommer bli då! Och jag kommer hinna så otroligt mycket mer än vad jag gör idag! Då kan man stuva in hundarna i bilen. Åka och lägga ett spår. Åka vidare och alla kan få ett lydnadspass. Sen kan vi ta en längre promenad. Sen kan jag åka och låta Qaxi ta spåret. Bara som ett exempel. Idag skulle det vara ett helt dagsprojekt att genomföra 🙁

Men! Jag ser ljuset i tunneln! På onsdag ska jag upp med mina två blivande handledare och gå handledarutbildningen 🙂

091210_smilla_bessie
Collieflickorna föredrar att busa med varandra! Utan hundunge inblandad!!! 😆

091210_smilla
Typiskt Smilla att se ut så här efter en promenad!!! Full med klibbiga frön…

Alla bilderna är tagna idag faktiskt! Helt otroligt att jag tog med kameran ut! Men jag kunde skymta lite sol faktiskt… långt långt borta 😉

Hundungen då? Hon har varit helt trött idag? Men nu har hon vaknat till liv minsan. Klockan är bara halv 10 på kvällen 😉 Hon ska få ett platspass nu. Sen ska matte spela Splinter Cell innan vi ska sova… har nästan klarat hela spelet ju 😀