Top

Varit nere en sväng!

Ja, ner till kenneln såklart 🙂 Vi tränade på Kungälvs BK idag. Victoria (tack till dig!) och jag åkte bara ner över dagen. Men det kändes bra och behövligt! Nu måste jag bara se till och träffa Victoria lite oftare! Så hon kan hjälpa mig med Qaxi, då man måste va två för att få till det 😉 Tror det är en sak vi måste träna mycket på. Det lilla prylägande barnet!!!
Jag måste bara komma lite underfund med hur jag ska agera 😉 Men tror jag har fått mer koll efter idag!

Det var jätte roligt att se några av hennes syskon. Dom är väldigt lika i både utseende och beteende… Man känner igen sig i mycket när man står och tittar 🙂

Och vem har världens bästa mamma? Jo, jag! 🙂 När jag öppna dörren nu, sent ikväll när barnet och jag kom hem, så var lägenheten skinande ren! Hon tog hand om collieflickorna idag. Och inte nog med det städar hon min lägenhet!!! Väldigt skönt att komma hem till det, trött efter en lång dag. TACK mamma!!! !love!

091229_qaxi
Lite småtrött efter en lång dag! Min lilla lilla underbara hundunge!