Top

Snö och träning :)

Vad mycket snö det blivit ute!
Filmade barnet när vi var ute en sväng innan jul på jobbet. Inte alls lika mycket snö som vi har nu. Men barnet är smart och får loss reflex pinnen på ett smart sätt tycker jag 😀

Vi har ju inte tränat på flera dagar!!! Hua. Så konstigt det känns. Men man kan inte träna med en hundunge som ligger utslagen i soffan faktiskt 😉

091225_qaxi_trott
Så här har det sett ut när vi kommit hem om dagarna 😉

Idag har vi tränat dock. Allt har återgått till det normala efter julhelgen 😉
Platsliggningen är lite rolig. Vi kör fortfarande med godis. Det är “störning” nog just nu. Men måste ta och avancerade det där i lite lagom snabb takt.
Precis innan julhelgen börja jag ju lite smått med ingångar utan kloss. Svårt sa barnet. Vad ska jag göra nu när du tagit bort klossen? Hm, ja! Jag hoppar! Hopp hopp hopp hopp… gah!!! Haha. Hoppetossa. Men vi ska nog få ordning på ingångar utan kloss minsann 😉 Hon är ingen hund som lär sig fort tycker jag. Vi får tragla ganska länge med allt. Arbetslusten är det dock inget fel på! Tack och lov!!! Så det ska nog bli riktigt bra så småningom 🙂 Ska bli intressant att se lite syskon på tisdag!!!

Upptäckte just att hon lagt min nya sko vid mina fötter? Haha. Sen har hon lagt sig bredvid den och ligger nu och sover? En riktig liten skohund är hon. Men det har hon varit sen dag 1. Men aldrig tuggat sönder någon. Jo! Men bara ett spänne på en stövel! *s*

Oj, klockan är natt! Nu ska vi nog natta oss… 😉