Top

Skönt med fredag!

Idag är vi fredagströtta! Qaxi ligger i köket och sover med magen i vädret. Bessie ligger och sover på vardagsrumsgolvet. Smilla ligger och sover i soffan med mig. Ute är det mörkt. Klockan är snart halv 7 på kvällen. Jag är trött trött tröttast. Den här veckan har varit hektisk! Massor att göra mest hela tiden. Så ikväll tar vi det luuuugnt!


Idag filma jag hundungen när vi gick hem från bussen. Världens sötaste!!! Filmar inte så ofta… har ingen videokamera. Bara videokameran i mobilen… och det blir ju inte så värst bra kvalitet, tyvärr. Men men… ni ser förhoppningsvis vad det föreställer iaf 😉

När hundarna vaknar till här hemma ska jag ut en sväng med dom. Sen blir det bentugg. Så då har dom att roa sig en bra stund!

Qaxi har fått lite lydnadsträning med. Men vi brukar ju köra minst ett pass om dagen så. Oftast blir det flera 😉

091129_qaxi_sover
Bredvid den här sötisen brukar jag vakna varje morgon. Morgonmyyyyys !love!

6 Comments
 • Emma

  Vad roligt att få se lite film på hundungen, fast hon är inte så liten längre du!! Var inte hon pytteliten nyss? 😆

  4 December, 2009 at 20.42
 • KM

  Gullefjunet !love!
  Tycker filmen bör oscarsnomineras.
  Ser att jag ligger efter i stadgeövningarna…….

  5 December, 2009 at 11.12
 • bibbi

  vad roligt det var att se filmen 🙂

  6 December, 2009 at 19.19
 • Sussi

  Gud vad fin hon är 🙂

  7 December, 2009 at 03.16
 • Pia & Görre

  Oj, vad härligt att få se henne. !love! Liknar mamman i många delar… springer likadant och att gärna ha något i munnen även om det för Ellas del ofta är kopplet.

  9 December, 2009 at 16.26
 • Anna & Qvittra

  Ha, ha, underbart! Pinne i munnen och spring i benen det känner jag igen, kan det vara ett släktdrag tro 🙂 . Fast idag kom det lilla underbarnet glatt springande med en upphittade ölburk. Kanske något oroväckande i och för sig med tanke på att hon öppnade lådvinet under tiden som jag lämnade Isabella på dagis igår 🙂

  9 December, 2009 at 23.44