Top

Skönt med fredag!

Idag är vi fredagströtta! Qaxi ligger i köket och sover med magen i vädret. Bessie ligger och sover på vardagsrumsgolvet. Smilla ligger och sover i soffan med mig. Ute är det mörkt. Klockan är snart halv 7 på kvällen. Jag är trött trött tröttast. Den här veckan har varit hektisk! Massor att göra mest hela tiden. Så ikväll tar vi det luuuugnt!


Idag filma jag hundungen när vi gick hem från bussen. Världens sötaste!!! Filmar inte så ofta… har ingen videokamera. Bara videokameran i mobilen… och det blir ju inte så värst bra kvalitet, tyvärr. Men men… ni ser förhoppningsvis vad det föreställer iaf 😉

När hundarna vaknar till här hemma ska jag ut en sväng med dom. Sen blir det bentugg. Så då har dom att roa sig en bra stund!

Qaxi har fått lite lydnadsträning med. Men vi brukar ju köra minst ett pass om dagen så. Oftast blir det flera 😉

091129_qaxi_sover
Bredvid den här sötisen brukar jag vakna varje morgon. Morgonmyyyyys !love!