Top

Platsligging är svåra grejer!

Och idag har vi föresten bara jobbat på svåra grejer 😉 Platsliggning och lämna grejer hos matte. Det sista absolut det svåraste. Kör alla möjliga grejer. Boll, gummiben, kampstock, fårtuss osv. Boll är nog svårast. Den kan man ju lixom leka med eftersom den far runt 😉 Jaja. Ska köra ett sådan pass om dagen. Så får vi se vart det leder. I värsta fall får jag åka akut ner till KM och be om hjälp 😉

091213_qaxi_plats
Säg varsegod, säg varsegod, säg varsegod…

Platsliggningen. Inte lätt den heller. Ligga stilla med huvudet i backen. Vilket påfund tycker barnet 😉 Men vi har kommit en liten bit på väg (se bilden) men det känns som en evighet tills jag kommer ha en “klar” platsliggning 😆 Fast det är väl lite mig i ett nötskal. Kan hålla på och traggla, greja oc finslipa med ett moment i en evighet. På gott och ont 😉

3 Comments
 • Eleonor & Quintus

  Skönt att du snart kommer hit så du kan fixa till lite platsliggning och sånt på mr Q 😎

  Härligt kort!

  14 December, 2009 at 10.40
 • Johanna

  Jag kör hakgrejen separat. Grundar en trygg plats som ska tåla störning och tränar hakan inomhus utöver det. Tycker det är viktigt att presentera momentet i sin helhet tidigt, finliret fixar man samtidigt 🙂

  14 December, 2009 at 17.39
 • Ewa & Qaxi

  Jag kedjar nog en hel del. När hunden har koll på dom olika delarna sätter jag ihop det till ett moment 😉 Så hakan i backen är ju en del i platsliggningsträningen 🙂

  14 December, 2009 at 18.01