Top

Kampa!

091214_qaxi_kampar
Kampa kamp kampa!

Hon är riktigt duktig på att kampa! Och har blivit riktigt stark! Jag tappa taget flera gånger om råttan… och den knaka och lät 😉 Men varje gång jag tappa råttan kom hon åter och ville kampa mer! Hon kampar i princip bara bakåt! 🙂 Har även idag kört lämna grejer i mattes hand. Tar nog ett par gånger innan jag kan säga hur det går!

Fritt följ har vi tränat med! Inte blivit av sen vi träna i ridhuset? Fy mig! Jag borde skriva ett träningsschema! Tränar gör vi ju så gott som varje dag, men det är ju så mycket! Ibland får man nästan lite prestatinsångest inför lydnadsklass 1 *s*

Platsliggning har vi kört med. Med prinskorv (grymt gott sa barnet!) *s* Men den kunde nästan ligga vid nosen 😉 Tar ett tag innan jag kan ta fram en boll dock! Haha, Hon tycker det är svårt när jag rullar iväg en godis 😉

Har ändrat om utseendet på våran hemsida med! Som synes. Har haft den gamla alldeles för länge nu.