Top

Trötta…

Hundarna ligger utslagna allihopa här hemma? Kan det va den sena timmen tro? Klockan är ju snart tolv 😉 Barnet ligger i hallen med tröskeln in till vardagsrummet som huvudkudde… ser ju för gulligt ut 🙂

091107_qaxi_hallen
Världens sötaste säääääfer!!! !love!

Idag gick jag långpromenad med dom alla 3. Puh 😉 Att gå ensam med hundungen är inga problem. Men när det blir fler hundar blir hon lite väl ivrig 😛

Dom blev trötta allihop och sov större delen av eftermiddagen. Nu ikväll har jag tränat lydnad med Qaxi.

Burlekar haha, hon tycker det är kul! Försöker hoppa in i buren när jag stängt den till och med, tur den är mjuk 😉 Idag klara hon av att vara kvar i den trots att jag gav Smilla en godbit utanför. Duktig!!! Hon har helt hajat vilket ord hon får springa ut på! Snart ska jag nog försöka lägga in något moment emellan!

Apport har vi börjat med! Nya tänderna är ju på plats 🙂 Vi började igår. Så vi har ju inte kommit så långt än… men hon har redan hajat att hon ska ta den och hon lägger vikten bakåt!!! Nu vill jag bara att hon ska hålla kvar lite längre och längre… så hon förstår att hon faktiskt ska ha den i munnen tills jag säger något annat 🙂

Igår ägna vi oss mest åt ingångar, burlekar och signalkontroll.

Hon är rar min lilla hundunge… kommer ofta och vill krypa upp i knät och bara pussas !love!

Bessie fick lite ståträning idag. Funderar på hur jag ska få in en fungerande fjärr på henne. Hm, hon har ju en förmåga att flytta fram alldeles för mycket på bara dom vanliga sitt, stå, ligg. Så funderar om hon ska ha nya ord som betyder en annan rörelse. Hm. Klurar vidare på det där!

Nä, snart god natt för oss!