Top

MH och KM i helgen.

I lördags åkte vi ner till Jönköpings BK. Indra skulle göra sitt MH. Även två Rapports hundar var där och gjorde MH.
När en av Indras syskon gick tog jag istället ut barnet och körde lite lydnad på en av appellplanerna. Dom har 4 appelplaner på JBK. Vilken lyx.

Tyckte hon skötte sig riktigt bra hela dagen. Och när vi träna tappade hon en tand, igen. Hon är öm i munnen nu känner man. Märkte vi speciellt igår efter KM:et på klubben, Victoria och jag kampa lite. Men vi fick ta det försiktigt och springa mest 😉 (iof är det själva springandet vi tränar på) men man vill ju då belöna med en riktig kamp. Så nu får hon vila från kampandet tills alla nya tänder är på plats helt.

Annars gjorde jag inte alls mycket med henne på klubben igår. Hon fick träna på att va lugn vid sidan medans Indra körde upplet. Sen gå över appellplanen lös (när Indra tränade) svåååårt! Men tyckte hon skötte sig riktigt fint, för att va galna barnet 😉

091018_qaxi_galen
Tycker den här bilden beskriver Qaxi så bra 😀 Victoria tog den förra helgen.
Bara uttrycket utstrålar galen! Och hon springer runt så snabbt så det finns inte en chans att hinna få en skarp bild 😉

Efter KM:et tog vi det lugnt hemma. Tog en promenad med collieflickorna när jag kom hem. Klantig som jag var stälde jag bara in träningsväskan, på golvet!!! Innan jag tog ut dom. Den måste hängas upp lixom! Den var utspridd när jag kom hem om man säger så. Men det läskiga var ju att det låg en tub med skinkost i. Vet hundar som satt i sig en hel kaviartub 😮 Så man hade hjärtat i halsgropen innan man hitta tuben, tack och lov, med endast några små hål i. Hon har ju faktiskt aldrig ätit upp eller sönder något hittills. Hoppas det får fortsätta så. Men sen tog vi det iaf lugn. Barnet var trött hela dagen? Vet inte riktigt varför. Kanske är jobbigt att vara “lydig”? 😉

Men det som är så kul med henne är att lite senare på dagen tänkte jag köra lite burlekar. Då är hon på hugget och tröttheten är som bortblåst 🙂 Hon börjar haja burlekar riktigt fint nu. Körde även ett pass med signalkontroll. Backa, sitt och ligg. Nu måste vi ta tag i stå!