Top

Indra är på hugget ;)

Denna helg följde jag med dom igen *s* iof skulle Victoria bara våga åka utan mig!!!
Det var dags för deras första appelltävling. Självklart vann dom och blev uppflyttade 😉

091031_indra_huv
Indra innan spårdax!

Efter tävlingen gick jag ner med barnet på plan. Tänkte att hon kanske ville springa lite… men ikke!!! Hon sprang omkring runt mig och titta på mig hela tiden… söööööt… Eftersom jag faktiskt tränat att hon ska hålla sig vid mig måste det betyda att det gett något resultat? Haha. Så då fick hon lite, sitt, ligg och backa. Sen sprang jag runt på plan och lekte med hundungen innan vi begav oss hemåt 😉 Väl hemma tog jag en promenad med collieflickorna. Sen har vi tagit det ganska lugnt. Har tränat lite med galningen såklart. Men nu ligger vi bara i soffan och gäpar…

091031_qaxi_trott
Hihi 🙂

Har inte bestämt mig om vi orkar gå upp i morgon och gå ut till klubben för att träna med träningsgruppen. Får se… annars tränar jag själv såklaaart.
Bara det att jag gått upp tidigt jag vet inte hur många dagar i rad… och snart börjar en hel jobbvecka… och jag är världens mest morgontrötta människa. Puh.

091031_qaxi_igelk
Så här tar man det lugnt 😉 Med ett colliehår i munnen…. oooovanligt! Inte 😉