Top

Spår och lydnad.

Idag blev det spår och lydnad. Spåret gick nog bra. Kör ju bara på med våra IPO spår och hon “äter på” *s*

090912_qaxi_sitter
Poserar sött på tomten 🙂

Lydnaden gick oxå fint. Trots att vi var på en ny plan så kunde hon hålla sig koncentrerad mellan “hopp anfallen” hon hoppar runt som en liten kängeru 😉

När hon var på väg fram mot dom andra hundarna som träna där och jag ropa på henne, då vände hon direkt och kom tillbaka! 😀 Då blev det kamp med fårtuss 🙂 Blev jag så stolt över min hundunge!!! Innan vi gick och tog spåret hade jag lite passivitet där på planen. Hon la sig ner på rygg och tyckte jag kunde klappa på hennes goa mage då 😉

Lite senare åkte vi ut till ett gärde. Där fick dom busa lite, colliesarna och barnet. Eller Bessie höll sig vid mig snarare. Smilla sprang som en borzoi över hela gärdet. Det lilla barnet gjorde sitt bästa för att hänga på alls 😉

Nu ska vi ta det lugnt nu ikväll. Ligga i soffan typ. Och kanske köra lite lydnad i köket bara… lite senare 😉 Svårt att låta bli 😉

090912_qaxi_sitter_f
Sötaste minen!!!

090912_qaxi_huvud
Close up 😉 Åh, vad jag älskar min hundunge!!!