Top

Världens duktigaste!!!

Jag tycker hon inte kan vara mer duktig än vad hon redan är på jobbet! Antingen ligger hon och gnager ben, sover eller biter på någon provisorisk leksak. Måste jag gå någonstans kan det hända att hon gnäller till, men sitter lugnt kvar och väntar tills jag kommer tillbaka 🙂 På fikat händer det att hon till och med lägger sig ner och sover igen, trots att jag är en 10-15 m bort (hon är ju väldigt mattig!) och det är inte alltid hon ser mig då heller.

090826_qaxi_jobbet
Så här ser det ut för det mesta 😉

Så brukar vi gå en sväng… då kan hon ibland få lite tokryck, men då är vi ju ute 😉 Har jag henne lös har hon alltid koll på vart jag är 🙂

När vi sen går in för att jobba lägger hon sig till rätta igen och somnar för det mest. Eller gnager lite ben först 🙂

Hon är ju lixom bara 13 veckor!!!! Bussresorna går också prima! Hon hoppar in i bussen själv. Lägger sig oftast ner. Om hon inte får för sig att hon ska gnaga på något 😉

Okej, jag erkänner… jag är sååå stolt över min lilla Qaxi! 😉