Top

Sötnosen :)

Igår kväll när vi skulle sova lätt jag burdörren stå öppen. La inte ens in henne i buren. Hon låg och sov i soffan… men så fort jag lagt mig i sängen hoppa hon ner från soffan, gick in i sin bur och la sig där och sov 🙂

När hon väckte mig tidigt på morgonen för hon ville gå ut, gjorde hon lika dant. Sprang in i sin bur och sov vidare i den.

Trots att den har stått öppen hela natten.

Skönt att hon trivs i den 😉 Men hon har faktiskt varit duktig på att sova i den sen dag 1. Har räckt att jag stuckit in en hand, för hon tycker det är mysigt att somna mot den 😉 Så är det även ofta hon gått in och lagt sig i den på dagarna.

090826_qaxi_vidburen
Sötnosen 🙂 Här utanför dock 😉

Annars går dagarna. Vi jobbar. Tränar. Njuter av livet. Allt går jätte bra. Hon är världens finaste hundunge!!!

090826_qaxi_bessie
Så är hon ju såklart lite galen ibland 😉