Top

Nytt domän: qaxi.se

Även om tanken var god om en brukscollie… fick jag tillslut se mig besegrad av den taskiga mentaliteten och obefintliga arbetslusten som collien idag besitter… Smilla var lite “tredje gången gilt” och jag valde henne med omsorg… ändå är hon den mest rädd och omotiverade hund jag haft…
Sen att jag älskar mina små collietjejer har ju inte riktigt med saken att göra… kan tycka lite synd att det görs så extremt lite för att få collien bättre idag. Det ska ju vara en bruksras, egentligen…

Så eftersom jag vill göra lite mer än bara gå skogspromenader med mina hundar fick jag sadla om. Schäfern har alltid legat varmt om hjärtat, så hitta jag den perfekta uppfödaren (bättre finns verkligen inte!) och en jätte intressant kombination så slog jag slag i saken som jag så länge gått och funderat på.

Köpte mig en schäfer. Så nu ska jag väl äntligen få tävla? På riktigt! Inte riktigt än kanske… hon är ju bara barnet 😀
Och vilket “barn” sen… Mitt hjärta svämmar över av kärlek åt denna lilla hundunge.
090822_qaxi_hjul
Ett hamsterhjul kan man ha kul med 😉

Qaxi med hamsterhjulet
Så himla söt och fin 🙂

Qaxi kampar med kameraremmen
Kameraremmen är alltid kul 😉

Idag har vi spårat. Gräs, grus gräs. Gick fin fint 🙂