Top

Trapp och staketbygge!

Idag har vi äntligen fått staketet på plats 🙂

Qaxi
Som syns här lite i bakgrunden 🙂 Öronen dom står rakt upp på sötnosen!

Qaxi
Matte byggde en trapp till mig!
Trots att jag kan hoppa upp och ner utan problem tyckte hon att jag kunde gå upp och ner istället. Så då gjorde jag det minsan, som syns på bilden 😉 När matte hamrade trapp låg jag bredvid och tittade på. Matte blir lycklig av sådant tydligen? Lika lycklig blev hon att jag inte brydde mig om åkgräsklipparen. Men varför ska man bry sig om sådant för?

Qaxi
Här ligger jag på min gräsmatta och ser sådär cool ut som bara en svart schäfer kan 😉

Smilla
Syrran kunde oxå använda trappen tillslut. Matte fick visa henne att man kunde gå på den?

Qaxi
Vem kan säga nej till dessa små puppyögon???

Qaxi
Jag har verkligen inte tuggat på din toffel matte!