Top

Mjuka ben…

Oj, vad det stormar idag! Man blåser bort när man är ute! Skönt solen skiner iaf 😉

Nu är det iaf kväll. Matte har hamnat i soffan (jobbat endel…) och hundarna gnagar ben.

Prillan tuggar ben

Eller det är faktiskt bara Prillan som tuggar ben, för glatta livet till och med! Bessie går runt, lägger sig ner, går runt och kikar, läger sig ner, ja, helt enkelt så väntar hon! Hon har ett helt eget ben såklart, men ikke.

Hon är inte dum hon, hon väntar nämligen på att Smilla ska ha gnagat så pass mycket på benet så det blir sådär mjukt och geggigt 😉 Sen förhoppningsvis någon gång så ska Prillan byta ben (till det torra) ligger Bessie och väntar på. Så hon kan ta det mjuka, goda och geggiga benet 😉 Inte första gången hon gör så här. Det är väl i princip jämt 😉

Och just som jag skrivit klart bytte Prillan ben till det torra och Bessie smög fram och tog det mjuka benet! Haha!

Bessie tuggar ben

Väldigt smidigt med bluetooth i datorn! Bara ta bild med mobilen och skicka över till datorn. Tar en sekund 🙂