Top

Lydnad och lite upplet!

Nu var det lite väl länge sen jag uppdaterade bloggen… men jag har fullt sjå med att sitta och uppdatera en annan blogg för att se om något nytt har skrivits 😉

Sen är det ganska mycket som händer mest hela tiden… men inte mej emot! För nästan alltid har det något med hund att göra 😉

Idag åkte vi iaf ner till klubben och tränade. Smilla fick lite upplet. Sen tränade jag lydnad med damen. Vi tränar på med vårat ställande.. nu har vi kommit så långt att jag går baklänges och säger stå. Hon hoppar upp jätte fint och landar på alla fyra 😀 Men mer finslip behövs. Ska bli intressant att lägga in det i inkallningen sedan 😀

Bessie fick lydnad. Fritt följ (gick så där… den där rumpan… vi ska nog börja med lite bakdelskontroll där!) dumrutan (gjorde hon en jätte knasig grej… på ställandet när jag var påväg tillbaka så man hamnar snett bakom dom snurra hon runt och stod blickstilla åt mitt håll istället? huh? Jaja, vi gjorde bara om det så gjorde hon rätt 😉 )
Hon var lite olydig idag. Kanske är det för att jag börjat jobba med bättre gripande? Haha… vem vet. Tyckte hon mest var vild och galen idag… skällde en gång när jag gick ifrån henne på inkallningen? Har hon inte gjort på sina hittills 6 år! Men på sista tiden har hon verkligen uppskattat våra träningspass. Hon blir så lycklig! Så det är ju bra det… det är just det jag jobbat på sista tiden. Glädjen!

Glömde säga att Prillans fria följ var riktigt fint! Lika så läggande under gång. Smack! Så ligger hon i backen 🙂 Fin inkallning med! Utan att slå omkull matte i ingången 😉 Apporteringen var med fin (om vi bortser från gripande och avslut) så dom två bitarna får vi lägga mest energi på.

Nu sover dom små änglarna! Så söta så 🙂 Snart dags för matte att göra detsamma.