Top

Hundar är livet!

Finns det något mer härligare än att tillbringa sin tid med dessa fyrfotade vänner?

Denna långhelg blev inte mycket till att sova på morgonen… snarare upp tidigare än när jag ska till jobbet… men vad gör det när man åker iväg på roliga grejer 😉

I fredags åkte Victoria och jag ner till gbg än en gång för att träffa dom underbara och härliga schäfrarna, som har fått mig helt att sluta tveka att det är schäfer jag ska satsa på! Blev inte lite glad när Victoria fråga om jag ville följa med, helgens lycka var gjord!

Kameran fick följa med, såklart! Jag tog 657 bilder *s*… och så kräsen som jag är blev det inte många jag blev helt nöjd med. Just nu är jag mest sugen på ett nytt objektiv! Känner mig lite låst med det jag använder mest idag… men men… nytt objektiv får det bli! Så småning om.

Victoria & Indra går fot
Victoria med sin gulliga Indra 🙂

Apportering
Apportering!

Fining!
Den här bilden blev jag lite nöjd med 😉 Vacker!

Spring
Den här fröken tog jag nog mest kort på *fniss*

Vi blev inte lite solbrända efter en heldag på appellplan 😉 Men vilket underbart väder vi fick!!!

Sent hem så var det i princip bara att kasta sig i säng… för att gå upp tidigt på lördagsmorgon med… för att åka ut till klubben! Vi hade appellklass tävling i spår. Så då måste man ju hjälpa till. Jag skrev bl.a. för en av domarna. Det tycker jag alltid är intressant att göra. Av 5 deltagare blev 5 stycken uppflyttade. Det var lite roligt! Det var 3 ekipage från klubben som tävla! Sen blev det lite träning med dom egna hundarna såklart!

På kvällen tog vi hundarna och åkte till Dovra sjöar. En jätte fin plats här i närheten. Med vandringsled runt sjöarna. Hundarna uppskattade kvällspromenaden och somnade gott när vi kom hem 🙂

Även söndagen blev det att gå upp tidigt. Skulle åka och titta på inträdesprovet till Tjh Bevakning. Det var intressant eftersom jag aldrig sett det förut. Kanske man skulle prova på. Skulle vilja se mer vad man kan syssla med innom Tjh biten… Det verkar både kul och intressant 🙂

4 Comments
 • Taru

  Hur går det med valpplanerna? Jag är helt övertygad om att du kommer att vara med i SM en dag 🙂 Och självklart kan du få SLCH med Bessie. Se bara hur långt ni har kommit! Indra är en jättefin schäfer. Jag gllar de helsvarta 🙂

  4 May, 2009 at 17.03
 • Mamma

  inte konstigt att man aldrig ser dej nu för tiden… 🙂

  4 May, 2009 at 22.10
 • Malin & Laser

  Hejsan! Kul att du också är ute efter en rapportare. Vi får hålla tummarna, Ella-Ådi kullen låter ju helt klart spännande! jag fick dina fina bilder på Laser av KM på mailen. Hoppas det är ok om jag får för mig att lägga in dem i bloggen vid tillfälle…?

  vi ses
  //Malin

  6 May, 2009 at 18.39
 • Katarina & Wiggo

  Ni verkar ha haft det revligt! Fina bilder!

  11 May, 2009 at 16.12