Top

Underbart!

Just nu känns livet underbart.

Solen skiner! Snön smälter i en rasande fart! 🙂 En speciell och vacker sääääfer löper 😀 Ja, livet är underbart!

Härom kvällen åkte jag och Victoria och några till på en föreläsning med Fanny Gott. Intressant. Fick med mig två bra grejer jag nog kommer köra med. Annars hade jag väl koll på det mesta hon tala om.

Ikväll ska vi till Kumla BK och träna. Blir nosarbete (instruktörsutbildningen) iof är jag redan utbildad instruktör… men kände mig inte helt nöjd med förra utbildningen jag gick… så gick helt enkelt om den (med annan instruktör) 😉

Sitter på jobbet nu. Och det känns också helt underbart. Jag har ett arbete! Med perfekta tider (med tanke på hundarna…), Pengar kommer in… körkort och bil och hund i sikte!

Smilla med pinne
En av favoritbilderna på min älskade Smilla!

Det är så underbart (mycket är underbart nu *s*), Smillas rädslor, allt jobb och slit jag lagt ner på dom verkar nu ge mer och mer resultat. Oftast går hon med svansen i topp hela promenaderna, kommer det något otäckt klarar hon av det och det värmer i mattehjärtat. Vi har inte kommit så långt så vi kan gå ner till centrum. Men kanske vi kommer dit också en vacker dag?

Nu måste jag jobba 😉