Top

Ridhusträning

Varje tisdag är det träning i det nybyggda ridhuset (som ligger på vägen till klubben). Riktigt snyggt är det! Ljust och bra sand som man kan gå i utan problem. Jag tog miljarders kort som jag håller på och redigerar, för att sen lägga ut på klubbens hemsida.

Jag var inte bara fotograf, tränade med 😉

Mest fotgående med Smilla. Tänk att hon har haft så svårt att koncentrera sig. Nu kunde hon typ gå fot utan probem med ca 20 ekipage på “plan”. Men det ligger mycket slit bakom 😉 I början av sommaren kunde knappt 1 ekipage va med utan att hon balla ur och bara skulle kolla vad dom höll på med.

Hon fick lite läggande under gång, inkallning och stå. Sen massa platsliggningar 😛

Sen är hon min lilla fotoassistent, fast, vet inte om hon är så duktig på det 😉 Hon vill hellst ligga i knät när jag fotograferar… eller framför mig och hölla på och rulla och ha sig…. tog en bild på toksnäckan:

Smilla

Hon är så söt så jag smälter hundra gånger om….. min vackra underbara busiga älsklings Prilla!