Top

Mål och planer 2009!

Bessie:
Starta i Lydnadsklass Elit.
Vilket får avgöra om vi kommer satsa på 3 st 1:a priser. Helt upp til Bessie, senaste tävlingarna har hon fjantat ner sig totalt och skitit i allt! Medans på träning så går hon så perfekt som Bessie kan. Men, hon ska få en chans till! 😉

Smilla:
Starta i Lydnadsklass 2.
Starta i Appell, Spår.
HD & AD röntga.

Det svåra med Smilla är hennes rädslor. Vilket kan va väldigt jobbigt både för mig och Smilla…
Första året var det ju i princip de enda vi höll på med… svårt att träna en rädd hund om man säger så! Vissa dagar känns allt hopplöst… och andra så tänds hoppet lite grand igen. Så med tanke på omständigheterna är jag väldigt stolt att vi tog ett 1:a pris i vår första start i Lydnadsklass 1.
Sen så ska hon röntgas! Snarast möjligt. Bortglömt 😐

Valpen:
Att födas.

Hihihi…!!! Ja, hon är inte född än. Inte ens “tillverkad” 😉 Hon är på planeringsstadiet. Och det enda jag kan säga är väl att det inte är en collie. Jag har gett collierasen 3 chanser nu. Man kan inte köpa hur många hundar som hellst. Men mitt hundintresse är så pass stort. Och jag vill tävla!!! Så nu ska vi se om jag äntligen får min arbetsmaskin…

Matte:
Skaffa körkort.
Skaffa bil.
Ta med kameran oftare

Hm, det var väl dom viktigaste punkterna just nu iaf 😉

Sen finns det väl bara en sak att säga…

Vi längtar efter sooooooommaren!!!!!!!!!!

070720_bessie_smilla.jpg