Top

Vi lever faktiskt…

Bloggen har inte blivit uppdaterad på evigheter ser jag!
Men det har varit ganska mycket strul med bredbandet hemma 😛
Plus att vi har haft så väldigt mycket för oss hela tiden. Så har helt enkelt inte hunnit!!

Vi har som sagt flyttat. Vi trivs sååå himla bra i nya lägenheten!!! Den känns som ett riktigt hem! Till skillnad från råttboet vi bodde i förut… då var det inte ens skönt att komma hem lixom.

Så har jag fått ett jobb med! Och det är så himla sköööönt att veta att man ska få lön i slutet av månaden. Det är wonderbart!
Började den 3:e november. Och nu är det redan den 11 december. Tiden bara rusar så man hinner knappt med sej själv ibland ens 😉
Trivs jätte bra på jobbet. Börjar 8:30-9:00 och slutar 12:40-14:00. Tiderna är lite olika 😉 Mitt schema är igentligen mån 8:30-14:00 tis-fre 8:30-12:40. Men jag följer inte det där super bra. Blir oftast fler dagar jag stannar till 14 😉 Resten av tiden (eftersom jag faktiskt jobbar 90%) sköter jag hemifrån. Perfekt för hundarna. Och perfekt för mig!!!

Sen händer endel andra trevliga grejer som tar upp min tid 😉

Tränar hund gör man ju såklart oxå. I söndags hade vi en mysig dag på klubben med träningsgänget… vi träna hundarna… sen drack vi glögg och åt lussekatter inne i klubbstugan 🙂 (se bild)

Julafton närmar sig med stormsteg. På ett sätt ser jag lite fram emot den. Kanske för att jag planerat in några grejer jag ska göra… som jag aldrig gjort förr *fniss* men det är och förblir nog en hemlighet 😉

Har inte köpt en julklapp hittills… Men dom flesta är inplanerade iaf. Ska beställa några över internet. Sen drar mamma och jag till Marieberg den 23:e och fixar resten av julklapparna och julmaten 🙂

Mamma var förresten över till mig igår kväll. Har fått vardagsrummet nymålat! Äntligen! Så hon hjälpte mig att få ordning på alla möbler igen. Sen åt vi kvällsmat vid mitt köksbord (bara att ha ett köksbord är sååå hemtrevligt *s*) Sen kolla vi lite på Bonde söker fru.

Ska ta lite kort inifrån lägenheten nån gång, så ni får se hur vi bor. Men måste få till väggarna i vardagsrummet, och köpa en byrå eller liknande till hallen först 😉

Sitter på jobbet nu. Utanför fönstret faller snön ner. Landskapet är täckt av snö. Så mysigt!

Nä, eftersom jag sitter på jobbet borde jag återgå till just, att jobba 😉
Ska ha ett möte nu… så man är ju så illa tvungen *s*

Nu blev det ett långt inlägg. Vi får väl se när jag får tid över att skriva några rader igen 😉

Avslutar med en bild på min lilla snäcka (tagen i helgen)!