Top

Träningsdag på klubben!

Klubben hade tagit in en instruktör och det var träning från 9-15… var det sagt iaf, vi sluta inte förens 16:30 *s* Så är det att träna hund… tiden bara springer iväg. Men det var kul! Massa lydnadsträning, god mat och trevligt folk 🙂

Smilla blev hur trött som hellst! Tar ju mycket mentalt på henne med alla andra ekipage nere på planen. Så den här dagen var sååå nyttig för henne!!! Men hon var duktig! För att vara Smilla lixom!!!

Bessie fick va hos mamma. Tror hon har åkt på uvi. Så blir att ringa vet på måndag. Hon väckte mig titt som tätt inatt och var bara tvungen att gå ut! Galet trött man var i morse 😉 Var ju tvungen att gå upp 7:30. Tur Anki ringde och väckte mig! *s*

Smilla tröttis
Så här trött blir man av en träningsdag! Sötisen 🙂

I morgon ska vi upp tidigt igen! Vi ska följa med Anki till Degerfors då hon ska tävla där! Heja Anki & Pike! 😀