Top

USÖ och EFIT.

Första EFIT dagen på evigheter 😉
Blev väl inte prick varje timme… men något åt det hållet 😛

Var till USÖ idag med. Galet! En undersökning och provtagning som gjorde så ont så tårarna bara trilla av smärta 😥

Lugnande och flera sprutor smärtstillande hjälpte typ nada. Men hade kanske gjort ännu ondare utan? Om det nu går att göra mycket ondare ❓

Varit ganska så loj hela dagen idag. Vandrat runt i en liten dimma *s* kanske berodde på att jag heller inte sov något i natt… blev ett jobbigt dygn för min stackars kropp.

Och provsvaren ska dröja i 4-8 veckor!!! Jisses…

Ja… åter till EFIT då. Tycker det är kul att fota ju. Och fotar gärna allt 😉
Dagens EFIT bilder hittar ni under efit 😉 Eller så kan ni gena här!

Dagens bild helt klart:

efit
Matte ligger i soffan med en leksugen Prillan över sig 😉

2 Comments
 • Natalie R

  Vilka mysiga EFIT-bilder! Fast det där besöket hos USÖ lät ju inte allt för kul 😐

  Täcket du visade, som väl är Hurttas om jag inte misstar mig helt, är faktiskt lite av en dröm för mig när det kommer till regntäcken. Dessvärre så är jag rädd för att det ljusa inte ska fungera i industriområdet där jag jobbar och måste gå en bit varje dag. Är det då slaskigt eller blött kan det nog lätt skvätta upp skit på täcket med smuts från bilar som inte går att tvätta bort 🙁

  Angående fraktkostnader så gillar jag inte riktigt när de börjar närma sig 100 kronor eller så inklusive eventuella avgifter för postförskott osv. Då blir ju liksom nästan en tredjedel av täckets totala kostnader frakt. Är nog lite för snål för att helt gilla läget med sånt 😉 I varje fall när flertalet webshopar faktiskt har bra villkor – men kanske lite mindre bra sortiment då förstås 😆

  Ha det så bra!

  27 August, 2008 at 23.58
 • Emma och Pulver

  Åh, jag lyckas glömma EFIT hela tiden jag… Hade ju tänkt va med den här gången. Nåja, bättre lycka nästa gång. Usch då, det där besöket på USÖ lät inte alls kul! 🙁

  28 August, 2008 at 08.11