Top

Lars Winnerbäck 080808.

I födelsedagspresent fick jag en biljett till Lars Winnerbäck av min lillasyrra Hanna 😀

Lars Winnerbäck har jag lyssnat på i åratal. Så det var jätte roligt att se och höra honom live.
Han sjunger nästan ännu bättre live 😉

Hanna var ju oxå med… och lite annat folk.

Vi var på Brunnsparken i Örebro. När vi kom dit regna det. Och regna. Och regna. Så vi fick sitta i sådana där ponchos 😀 Vi såg ut som MH spöken 😀 Vi satt ju vid Öltältet medans vi vänta på Lasse. Sen var vi även där i början av konserten. Men vi gick därifrån när vakterna inte tyckte man skulle stå på bänkarna… Det var himla bra utsikt från dom platserna annars! Så vi förflytta oss närmare och stod sen på ett bra avstånd.

Var lite fräck och filma en snutt från “Hugger i Sten”.

Annars var kvällens mest underbara låt den absolut sista “Hjärter Dams sista sång”. Som var ett extra extra nummer. Efter endel tjat från publiken 😉 Och det är ju en av mina favoritlåtar…

Hade en helkul kväll! Kom hem mitt i natten…
Så skulle jag upp tidigt för att dra iväg och jobba… 5 larma mobilen 😉
Då var jag mer död än levande!!

Den här helgen är det 2 dagars utställning i Askersund. Därför jag jobbar. 6-9 båda dagarna.