Top

Mixie the hamster!

Redan andra dagen gick Mixie upp frivilligt i min hand när jag hade den i buren 🙂

Hon får komma ut och springa i köket på kvällarna. Det tycker hon är riktigt skojigt! Matte har massa roliga saker där. Som flera kartoner som bildar massa labyrinter. Hon är inte alls rädd av sig utan kan springa runt vid fötterna, så man får se upp när man står och diskar 😉

Idag kröp jag runt med kameran lite så ni kan få se hur underbart söt hon är!

Mixie
Vadå söta tassar!

Mixie springer runt.
Springer runt 🙂

Mixie
Sådan här stor matskål vill jag ha!!

Mixie
Jag vill baaaada!!

Mixie
Vill vill vill! (Efter den här bilden fick matte slänga kameran och leka livräddare)

Mixie
Jag hade ju nästan kommit i ju…

Mixie
Jaja… Klart jag är sötast! 😉

Mixie
Ah, här var en bra utsiktsplats!

Sen när jag stod och diska skrämde hon mej!
Hade inte sett henne på en stund så började leta efter henne… ingenstans… jag som gått igenom hela köket och “hamstersäkrat” det… så hör jag ljud… från elementet!!! Hon hade kravlat upp och kravla runt bakom elementet 😮
Det var ju varm ju! Lockade på henne underifrån. Tillslut kom hon ut. Efter den varma pärsen blev hon trött och gick och la sig i ett hörn… Hon såg väldigt gullig ut då vill jag lova!

Men sen efter en liten stund var det full fart igen.