Top

Lydnadspass på klubben.

Eftersom det är torsdag idag traskade vi ner till klubben som vi brukar göra på torsdagar.
Med tanke på att det är träning där då hoppas man att det är lite folk så man kan få lite störningsträning (som Smilla så väl behöver). Men planen låg öde. Jag tycker inte om att gå vägen till klubben då det är mörkt. En slaskig dåligt skött grusväg och skog på ena sidan. Håren reser sig i nacken och man tror det ska komma en glupsk varg när som hellst… 😉 Ni kan ju gissa hur mycket jag vill ha en egen bil! *drömmer*.

Men när vi ändå tagit oss ner helskinande så kör vi ju självklart ett lydnadspass (störning eller ej).

Testade hopp för första gången med Smilla. Bara 3 plankor. Men man ska ju börja någonstans. Men hon måste få en bättre hoppteknik innan vi ger oss på fler plankor! Nu gör hon rävhopp 😯

Vi körde fritt följ, läggande och platsliggning. Vi körde även inkallning för första gången! Ja, ni läste rätt 😉
Har bara tränat sitt kvar med fröken studsboll. Men så idag ropa jag “Smilla hit” och hjälpt henne in i fotposition 🙂

Träningen blandade vi som vanligt med bus. Vi var väl nere vid klubben nästan en timma innan vi började vandra den läskiga vägen hemåt igen… Väl hemma gick jag med min svart-bruna collie raka vägen in i duschen. Så nu har jag en svart-vit collie igen 😉