Top

Promenad med Smilla.

Idag fick hundarna egna promenader. Det blir för sällan, men det är bra.

Kameran följde med på Smillas och min tur eftersom jag ändå skulle ta bilder till Liten blir Stor sidan. Igår när jag igentligen skulle ta så regnade det ju non stop hela dagen. Så det fick bli idag istället.

Smilla är mycket duktigare när vi går själva. Lyssnar mycket bättre. Som idag när hon var lös satte hon iväg ut på en åker för att jaga skator. Räckte med att ropa på henne så vände hon och kom till mig istället 🙂

Kommer matte!
Söta Smilla kommer mot matte 🙂

När Bessie är med bara rusar ju dom som vildar… och då brukar Smilla ha knäck i öronen…

Som tur var efter allt regn kunde Smilla leka i vattenpölar. Som är något av det roligaste hon vet!
Alla vattenpölar måste man gå i! Stora som små.

Smilla i vatten