Top

Fjong, så stod matte där…

…med en koppelstump i handen. Smillas läderkoppel gick av idag på promenaden. Aldrig mer budget produkter till mina hundar! Så nu blir det att köpa nytt koppel. Bessie skulle också behöva ett. Och ett varsit halsband. Och Bessie skulle behöva två par skor. Hon får ju kramp så fort det blir snö i princip.

Idag var det dimmigt ute. och eftersom vi inte kom iväg förens efter 15 var det ju hyffsat mörkt. jag längtar redan efter sommaren!

Bessie

Smillan Prillan

Med tanke på tövädret ute blir hundarna lagom skitiga efter promenad. Blir raka vägen in i duschen när man kommer hem. Skitigast är alltid Smilla, av någon konstig andledning *s*

I övrigt har matte väldigt mycket att göra, som jag sagt förut.
Det är fortfarande hemligt 😉 Men det närmar sig…

Det är en sak jag velat göra i hela mitt liv! Fast det blir i en annan skepnad, men dock det samma *s*

Om 2 veckor kanske jag kan tala om det. Men än så länge får ni va nyfikna ett tag till 😀

.

.

.

.

.