Top

Nya stövlar!

Idag kom mina nya stövlar jag beställt. Äntligen! Dom var inte riktigt som jag tänkt mig, men ju mer jag testar dom ju mer tycker jag om dom. Tog en sväng ner till stan och köpte lite färgpatroner. Känns som färgpatronerna jämt tar slut ❓

Jaja, så kan det va. Stövlarna var iaf sköna! Och Skrivaren har fåt sin mat 😛

Hundarna och jag kom precis in från en rejäl promenad. En fördel när valpen börjar bli vuxen att man kan gå sina normala promenader igen (iaf nästan, Prillan orkar inte allt för långt än). Dom första veckorna lever man ju typ hemma på gården, så då är det skönt att man kan gå en normallång iaf *s*

Bessie

Så nu är dom trötta och då får man lååång tunga! 😛
Ska joina Prillan som däckat i soffan! *s*

Senare ikväll när dom vaknat till liv igen ska vi ägna oss åt platsliggningsträning!