Top

Min dator är paj.

Ja, eller inte hela datorn. Men fläkten som sitter på chipset på moderkortet har knalldött. Så ni kan ju gissa hur stekhett det blir om man har igång datorn ❗ Så nu har jag bara igång den så kort stund så jag hinner kolla min mail. Så tänkte jag klottra ner några rader här med 😉 Pga det fick jag ju förresten shoppa mer. En kylare till chipset. Så då kunde jag väl lika gärna fixa en ny kylare till processorn. Och varför inte lite mer minne? 😆 2 GB drog jag till med. Har ju bara 1 GB i datorn idag. Så 3 GB totalt blir han nog glad av. Så väntar jag på objektivet med. Men tar nog en stund innan jag får alla grejer, eftersom jag kör med förskottsbetalning så tar det ju ett tag innan dom ser sina pengar inne på sitt plus/bankgiro. Men i slutet av denna vecka eller i början av nästa skulle jag gissa.

Idag ska förresten Smilla få sitt första spår. Det ska bli intressant! Vi har lagt den mesta tiden till att göra spårapporterna intressanta, men nu är det dags att börja spåra! 🙂 Hittade ett gärde här om dagen där det nog blir bra att lägga ett spår på.