Top

Ingenting.

kent ingentingIngen har väl lyckats missa att Kent släppt en ny singel igår? “Ingenting” heter den.
Själv har jag redan fastnat för låten Ingenting.
Har idag spelat den allt för många gånger, även för grannarna 😉
På singeln finns även 3 stycken remixer av låten Ingenting. Shieldster är nog min favorit av dom tre. Finns även en låt som heter “Min värld” som är riktigt bra när man kommer in i låten.

Här kan ni se videon till Ingenting, så höj volymen och digga loss, medans vi väntar på albumet “Tillbaka till samtiden” som släpps om en månad! 8)

.

Smilla med pinne
Hundarna ägna sig åt att leka med en “liten” pinne på dagens promenad 😉

Platsliggningsträningen går bra! Vi har bara tränat det 2 gånger men igår märkte jag att hon börja fatta hur jag ville att hon skulle ligga. Ska lära in det på ett helt annat sätt än vad jag gjorde med Bessie. Med tanke på att jag satsar på 10:orn kan man ju inte ha en hund som ändrar ställning eller nosar och sådant. Vilket jag har märkt är väldigt vanligt! Hunden ska va koncentrerad på sin uppgift! Enligt mej då 😉