Top

Dags för ett till objektiv!

Tog med kameran på promenaden idag och kände att ett till objektiv nog är i behov trots allt. Har ju två idag som jag är nöjd med, men det betyder ju inte att man inte behöver ett tredje? 😉 Hundarna sprang där ute på åkern och jag vill helt enkelt kunna komma närmare! Nu är jag inte gjord av pengar (tyvärr) så man kan inte köpa en sådan här bjässe, notera kameran i storlek till objektivet 😀


Bilden lånad från cyberphoto.se, vilket är den bästa affären på internet för övrigt!

Nä, jag får helt enkelt köpa något mindre. Vilket är bra så man kan ta med den på sina promenader alls 😆

Så den här har jag spanat in mej på (iof har jag spanat på den mycket länge, men nu ska jag slå till!) en Sigma 70-300.

Bilden är även den lånad från cyberphoto.se där jag tänker beställa den ifrån såklart. Trogen kund som jag är 😉

.

.

.

.

På promenaden träffade vi förresten på lite hästar idag.
En stod och tuggade på en gren.

Häst